Spuma Activa TOP GEAR – 60 kg (cu bidon la schimb)

467,49 lei

Disponibil pentru precomandă

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

UTILIZARE:Spumă activă – un produs care se utilizează în spălătorii auto ( manuale sau automate) căt și în industria transporturilor. Detergent hidrosolubil cu putere mare de spumare,ideal pentru curățarea și degresarea caroseriilor auto. Produs adecvat tuturor tipurilor de autovehicule:automobile, autocamioane,furgonete și alte tipuri de vehicule agricole.

PROPRIETĂȚI: Având o concentrație mare de agenți tensioactivi, rezultă o spumă consistentă și aderentă chiar și pe suprafețe verticale, curăță și degresează perfect suprafetele. Dizolvă și emulsionează murdăria organică și anorganică provenită din trafic și gazele de ardere, în orice anotimp. Eficiacitate ridicata, efect degresant rapid, rezistent și în apă dură. DOZARE: Pentru o
spălare eficientă, se utilizează 1 litru de spumă activă TOP GEAR la 60 – 80 litri de apă. Se aplică spuma pe întreaga suprafață prin pulverizare cu ajutorul echipamentelor sub presiune (nebulizatoare,pompe de înaltă presiune,lanci de spumare) și se lasă să acționeze câteva minute. Se clătește ulterior cu un jet puternic de apă. Odată cu îndepărtarea spumei se îndepărtează și spuma de pe suprafețe. Reglați volumul spumei active prin ajustarea raportului de spălare aer – apă.Nu udați caroseria înainte de aplicarea spumei.

CARACTERISTICI TEHNICE: Aspect lichid văscos de culoare fucsia,valoare PH 12 – 13,5 – densitate:1.1 – 1.15 g/cm3. DEPOZITARE: temperatura de depozitare 5-30 grade Celsius.

Informații suplimentare

Greutate 60 kg
Producator

Ecotech Chemicals

Pret pe

Bucata (tva inclus)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spuma Activa TOP GEAR – 60 kg (cu bidon la schimb)”