DESCRIERE:
Detergent spumogen complex parfumat bazat pe agenti tensioactivi ,alcooli, dezinfectanti , corector de pH , asigura o curatare eficienta a split-urilor aparatelor de aer conditionat , dezinfecteaza si odorizeaza ,eliminand disconfortul produs de mirosul neplacut al instalatiei , are efect antialga si este usor detartrant pentru suprafete.
Pentru functionalitate si durata de viata optima a aparatelor de aer conditionat se recomanda curatarea/igienizarea periodica , cel putin la inceputul si sfarsitul sezonului de funtionare a acestora.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Aspect: solutie lichida
Culoare: verde transparent
Densitate: 0.998 g/cm3
Solubilitate: miscibil cu apa in orice proportie
Miros: parfum fresh
Ambalare: flacoane de 0.5 kg ,canistre de 10 kg sau la cererea clientului.

UTILIZARE:
Se pulveriseaza pe suprafeţe verticale sau orizontale şi înclinate ale splitu-rilor aparatelor de aer conditionat pentru curatare,igienizare,detartrare si odorizare. Procesul de curatare poate incepe numai dupa ce inchideti sistemul de aer conditionat ,indepartatati filtrul si deschideti ferestrele pentru ventilatie . Nu necesita clatire, aceasta realizandu-se prin condensul format in interiorul aparatul in timpul functionarii iar reziduurile vor fi eliminate prin furtunul de drenare.

Greutate5 kg
Pret pe

Producator

Recenzii

There are no reviews yet.

Fii primul care evaluează „SPLIT NET – 5 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate