Telefon:0784.202.613

comenzi:online@ecotechemicals.com

Politică de confidențialitate

Mulțumim pentru vizitarea site-ului web ecotechemicals.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați Site-ul nostru.

Informațiile colectate

Atunci când accesați Site-ul nostru, putem colecta informații personale de la dvs., cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte detalii pe care le furnizați voluntar atunci când completați formularele de contact sau alte interacțiuni similare cu Site-ul.

Utilizarea informațiilor

Informațiile pe care le colectăm pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre
  • Pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs.
  • Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe Site-ul nostru

Protecția informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care le colectăm și să nu le distribuim către terți fără acordul dvs. cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă oferi produsele și serviciile solicitate.

Cookie-uri

Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre interacțiunile dvs. cu Site-ul nostru. Aceste informații pot include adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de trafic.

Linkuri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web care pot avea politici de confidențialitate diferite. Vă recomandăm să citiți politicile lor de confidențialitate înainte de a furniza informații personale.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar utilizarea continuă a Site-ului nostru va constitui acceptarea acestor modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@ecotechemicals.ro.