Pasta Decapanta ECOTECH – 100 ml

10,92 lei

 

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

Pastă decapantă pentru sudură moale destinată instalațiilor de apă rece și caldă cu țevi de cupru,alamă,inox. Produsul irită ochii și pielea numai la topire. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați atingere la ochi și piele. În caz de contact cu ochi sau pielea,clătiți bine locul. Pentru situații mai grave.contactați medicul.Se folosește numai în spații aerisite(emisii de gaze toxice). Nociv la ingerare.

Mod deutilizare: Se curăță locul de îmbinare cu pâslade curățare și fitingul cu peria metalică.Se aplică pastă decapantă în strat subțire pe capătul conductei.Se introduce până la limita de fitting.Se încălzește locul lipituri până când pasta decapantă devine fluidă și se adaugă imediat aliajul de sudură. Datorită efectului de capilaritate, aliajul topit este absorbit în interiorul
fitingului ciar și în poziție verticală. Se recomandă a nu se folosi flacăra mai mult de cât este necesar.Temperatura de topire este între 225-240 grade C. Se curăță locul de lipit cuo cârpă umedă. Reziduurile sunt solubile în apă.

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 5 × 5 × 8 cm
Pret pe

Bucata (tva inclus)

Producator

Ecotech Chemicals

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pasta Decapanta ECOTECH – 100 ml”