OXIGEN ACTIV – vrac/litru

11,84 lei

340 în stoc (poate fi pre-comandat)

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

Oxigen activ pentru dezinfectarea apei din piscina. Tratament chimic al apei din piscine (refacerea apei care a devenit verde sau brun roscat,ideeal pentru apa care este supra-stablizata). Tratarea apei potabile si a apei reziduale . Protectia mediului Produs pe baza de oxigen activ lichid (peroxid de hydrogen) este folosit la dezinfectarea chimica a apei din piscine actionand in acelasi timp ca algacid ,fungicid si produs de limpezire a apei cu continut semnificativ de ioni metalici care in reactie cu clorul determina schimbarea brusca a aspectului apei din piscina prin modificarea culorii in verde inchis sau brun roscat. Adaugarea acestui produs va limpezi rapid apa dar va neutraliza si clorul liber din piscina motiv pentru care va fi necesara o noua clorinare soc. Poate fi administrat manual sau cu ajutorul unei pompe de dozaj automate. – Acesta este un produs de clorinare-libera,ceea ce inseamna ca nu produce derivati neplacuti ( cloramine,stabilizatori). – Compatibil cu toate tipurile de filtre. – Nu formeaza spuma. – Ideal pentru restaurarea apei care a fost supra-stabilizata. – Compatibil cu dezinfectanti si produse de tratare suplimentare utilizate in bazinele de inot, o data diluat. – Acest produs nu este periculos pentru mediu, la dozele recomandate – Termen de valabiliate mare cu conditia ca acesta sa fie pastrat la o temperatura de sub 30 C.

PROPRIETATI:

Tip:…………………………………………………. 50

Aspect: …………………………………………… lichid limpede

Culoare:…………………………………………. .incolor

Continut de H2O2:…………………………… .50%

Stabilitate la 96 C:………………………….. ..5%

Miscibilitate: …………………………………… .100%

pH :………………………………………………. ..1,0-3,0

Densitate 20 C,-/cm3…………………………1.19

Punct de fierbere – C:…………………………. .114

Punct de topire/inghetare – C:…………….. .-52

INSTRUCTIUNI PENTRU UTILIZARE: Controlati nivelul pH-ului (trebuie sa fie intre 7,2 si 7,8). Folositi pH- Minus pentru a micsora nivelul pH-ului, sau pH-Plus pentru a creste nivelul pH-ului. Controlati, de asemenea, TAC (alcalinitatea) si reglati intre 80 si 120 mg / l, daca este necesar. DOZAJ:  2 litri de produs pentru 20 m3 de apa direct in piscina, sistem de filtrare de rulare, pentru tratament initial (tratare soc) . 24 de ore mai tarziu, introduceti dezinfectant, 1 litru produs pentru 20m3 de apa tratament de intretinere in fiecare saptamana. Atentie! : In cazul in care apa a fost anterior tratata cu clor, utilizati un produs pentru neutralizare. Nivelul de OXY ACTIV poate fi controlat cu benzi de testare si ar trebui sa fie intre 20 ppm si 40 ppm de H2O2 peroxid – pentru alge folositi un produs antialga. Reper: 1 ppm=1 mg/l

DEPOZITARE: Depozitarea se face intr-o zona rece, bine ventilata, departe de substante incompatibile si surse de caldura. Produsul trebuie sa fie ferit de contactul cu impuritati organice sau mecanice, deoarece acestea favorizeaza descompunerea.

IDENTIFICARE PERICOLE: Fraze de risc: R 5 – pericol de explozie sub actiunea caldurii. R 8 – pericol de incendiu in contact cu materiale combustibile. R 20/22 – nociv prin inhalare si prin inghitire. R 35 – provoaca arsuri grave. Fraze de siguranta: S 17 – a se pastra departe de materiale combustibile. S 26 – la contactul cu ochii se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. S 28 – la contactul cu pielea se spala imediat cu multa apa. S36/37/39 – a se purta echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare , a se proteja corespunzator ochii/fata. S 45 – in caz de accident sau daca va simtiti rau, a se consulta imediat medicul. (daca este posibil, i se arata eticheta) Simbol pericol: O = oxidant C = coroziv Interdictii: Nu se mananca, nu se bea in zona de lucru cu solutia de oxigen activ lichid. Nu se fumeaza in zonele de lucru cu solutia de oxigen activ lichid. Informatiile prezentate in aceast document reflecta cel mai inalt nivel al experientei cunostintelor in acest domeniu.

Informații suplimentare

Greutate 1000 kg
Dimensiuni 100 × 100 × 100 m
Pret pe

IBC RETURNABIL (tva inclus)

Producator

Ecotech Chemicals

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OXIGEN ACTIV – vrac/litru”