MULTIACTION – galeata 5 kg

235,07 lei

Disponibil pentru precomandă

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

Component solid, sub forma de tablete,special gandit pentru ca prin simpla adaugare in apa din piscine sa elimine toate bacteriile,virusii si micro-organismele in general. Impiedica dezvoltarea algelor si ajuta la pastrarea unei ape limpezi si transparente.

Proprietati:

Aspect: solid in tablet (200g)

Culoare: alba

Clor activ: 83%

pH (1%): 2,5 – 3

Compozitie: acid diclorizocianuric

Dozaj: – Tratament initial: Adaugati 15 g de MULTI ACTION pentru fiecare m3 de apa. Dupa 2 ore ajustati pH-ul apei intre 7,2 – 7,6 folosind fie un agent solid de reducere a pH-ului (pH minus), fie o substanta pentru ridicarea pH-ului (pH plus). – Tratament de intretinere: Adaugati 1 tableta de MULTI ACTION pentru fiecare 20 m3 de apa la fiecare 7 zile. Aceste doze sunt orientative si pot fi modificate in functie de caracteristicile proprii ale fiecarui bazin de inot, piscina, clima, etc. Tratamentul initial va fi repetat atunci cand se observa o diminuare a transparentei apei. Introduceti dozele necesare de MULTI ACTION in interiorul separatoarelor. Ulterior conectati echipamentul de filtrare pentru dizolvare produsului in apa. In cazul tulburarii apei datorate unei temperature exterioare ridicate sau datorata unei utilizari intense, realizati un tratament cu  Instant clor  inainte de a introduce tabletele ?multi action?. In cazul prezentei algelor, efectuati un tratament algicid cu algo clean.

Indicatii de securitate

Fraze de risc: R22: nociv in caz de inghitire. R31: in contact cu un acid degaja gaz toxic. R36/37: iritant pentru ochi si caile respiratorii. R50/53: foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic Fraze de securitate: S2: a nu se lasa la indemana copiilor S8: pastrati recipientul intr-un loc uscat. S26: in caz de contact cu ochii spalati imediat si abundant cu apa si apoi consultati medicul.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Dimensiuni 19 × 19 × 19 m
Pret pe

Bucata (tva inclus)

Producator

Ecotech Chemicals

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MULTIACTION – galeata 5 kg”