GENERAL ECO – 500 ml

12,64 lei

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

GENERAL ECO Este un concentrat lichid unic ce combina o chimie inovativa, inofensiva pentru mediu (eco-benign chemistry), cu bacterii cu aplicatii specifice pentru a oferi un mod eficient de curatare a unei game variate de suprafete dure. Aplicatii :Toate tipurile de podele si suprafete dure care nu sunt afectate de apa: Blaturi ,Gresie ,Chiuvete,Toalete,Pisoare.

PREZENTARE GENERALA: General Eco este un produs de curatare pe baza de bacterii, formulare unica ce combina chimia eco-benigna si microbiologia. Produsul contine un amestec eficient de tulpini Bacillus, selectate pentru capacitatea lor de a degrada materia organica ce se acumuleaza in timp pe suprafetele dure, cum ar fi: grasimi, unsori, proteine, amidon si substante zaharoase. Utilizarea continua, repetata a produsului nostru pentru aplicatii rezidentiale, institutionale si industriale ofera o modalitate sigura si eficienta de curatare, odorizare si indepartarea a petelor de pe suprafetele dure. Avantajele utilizarii General Eco: – Formula superiora, complet formulata pentru o performanta ridicata la curatare a tuturor tipurilor de suprafete dure (cu exceptia suprafetelor folosite pentru prepararea alimentelor). – Amestecul bacterian optimizat, proprietate, degradeaza o gama larga de substraturi. – Combinatia de surfactanti asigura o curatare de mare eficienta. – Ideal pentru aplicatii la bai si toalete: pachetul de control al depunerilor este foarte eficient pentru reducerea depunerilor associate cu apa dura si inhiba formarea sarurilor acidului uric (urati) raspunzator de formarea acestor depozite. Bacteriile cu aplicatie specifica degradeaza acidul uric, cee ace face ca produsul sa fie de mare ajutor pentru aplicatii in salile de baie. – Controlul mirosurilor neplacute prin parfumul placut, urmat de degradarea bacteriana complete a materiilor organice captate. – Componentii sunt rapid biodegradabili, eco-benigni? cu toxicitate scazuta, pentru a minimiza impactul asupra mediului. – Produsul este sigur pentru utilizatori si pentru mediu. – Durata lunga de valabilitate a produsului, ca atare si la diluarea de 10 ori. – Fabricat in conformitate cu standardele recunoscute international, ISO 9001 si ISO 14001.

PREZENTARE FIZICA: Lichid tulbure, brun deschis, cu parfum placut; ambalare: flacon 1L, bidon 5 L.

COMPOZITIE: Substanta activa Continut Amestec de spori Bacillus 6.73E+08 cfu/g (concentrat) 6.73E+07 cfu/g (formulare RTU).

UTILIZARE: Produsul se utilizeaza pe o gama larga de compusi organici incluzand proteine, amidon, celuloza si grasimi, uleiuri si unsori. Parametri de activitate: Interval de pH: 4.0 -11.0. Interval de temperatura: 5 -50 C. Durata valabilitate: 24 luni (in ambalaj original, nedesfacut). Informatii suplimentare sunt furnizate in Fisa cu Date de Securitate.

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 7 × 6 × 16,5 cm
Pret pe

Bucata (tva inclus)

Producator

Ecotech Chemicals

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GENERAL ECO – 500 ml”