Bioactivator ENZYCAN 10X – 5 litri

1.835,81 lei

Disponibil pentru precomandă

 Cumperi mai mult,platesti mai putin

Livrare – cand doresti,unde doresti

Oferta diversificata.Preturi de producator

Este o formulare bacteriana sub forma lichida, conceputa in mod specific pentru a degrada grasimile, uleiurile si alte deseuri alimentare in mediile exigente ale canalelor de scurgere, colectoarelor si separatoarelor de grasimi.
Aplicatii:
• colectoare si separatoare de grasimi
• retele de scurgere ale bucatariilor
• sonde si conducte de ape uzate
• statiile de epurare a apelor menajere municipale cu probleme de grasimi
• tratarea apelor uzate industriale, in special in industria alimentara.

PREZENTARE GENERALA:
Evacuarea apelor uzate cu continut mare de grasimi, ulei in sistemul de canalizare ale localitatilor si direct in statiile de epurare este interzisa prin lege (HG 188/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, art. 5 din Anexa 2, NORMATIV NTPA-002). Restaurantele, spitalele, scolile si alte institutii care dispun de bucatarie proprie trebuie sa ia masurile necesare pentru a impiedica deversarea in reteaua de canalizare a uleiurilor si grasimilor provenite de la gatit. O masura esentiala si eficienta este montarea colectoarelor sau interceptoarelor de grasimi.
Acumularile de grasimi sunt de cele mai multe ori cauza unor depuneri pe peretii canalului colector, iar dintre consecinte mentionam:
– impiedicarea drenarii corespunzatoare a apelor uzate si in timp chiar obturari
– mirosuri neplacute
– atragerea daunatorilor.
Enzycan este un produs biologic cu eficienta ridicata pentru colectoarele de grasimi, liniile de drenaj asociate si pentru instalatiile de tratare a apelor uzate. Amestecul de tulpini bacteriene prezent in acest produs produce enzime de lipaza care vizeaza moleculele mari ale uleiurilor si grasimilor, descompunandu-le in molecule mai mici, care sunt apoi metabolizate de bacterii, degradand rapid grasimile si reducand riscul acumularilor si blocajelor. Eliberarea acizilor grasi din activitatea lipazelor are ca efect reducerea pH-ului, ceea ce creaza un mediu aspru pentru bacterii. Tulpinile din Enzycan sunt special selectate sa actioneze eficient in domeniul de pH scazut regasit in colectoarele si interceptoarele de grasimi. S-a demonstrat ca acestea descompun o gama larga de materii:
• uleiuri vegetale, de rapita si de masline
• grasimi solide, cum ar fi untura si unt
• amidon, proteine si celuloza
• acizi grasi liberi
In plus, formularea nu contine agenti tensioactivi emulsionati, ceea ce face ca acest produs sa fie o alegere sigura si eficienta pentru produsele de intretinere ale colectoarelor de grasime.
Avantajele utilizarii Enzycan:
– Amestecul bacterian, optimizat, cu aplicatie specifica, proprietate, vizeaza in mod specific si degradeaza toate tipurile de grasime, inclusiv grasimile solide si uleiurile comestibile.
– Agentul tensioactiv din formulare (eco-benign®) converteste grasimea intr-o forma ideala pentru biodegradare, fara a o emulsiona, care altfel ar putea avea un impact negativ asupra functionarii interceptoarelor si colectoarelor de grasime.
– A dovedit degradarea completa a grasimilor pana la bioxid de carbon si apa.
– Actiunea bacteriana eficienta reduce mirosurile asociate cu colectoarele de grasime, interceptoarele si canalele de scurgere in cateva ore de la aplicare.
– Componente eco-benign® usor degradabile, cu toxicitate redusa pentru a minimiza impactul asupra mediului.
– Continua sa fie activ chiar la reducerea pH-ului.
– chimie compatibila a bacteriilor moderne pentru un maxim de performanta al produsului.
– diluare usoara pentru producatori pentru a crea produse de tratare a grasimilor biologice.
– Fabricat in conformitate cu standarde internationale recunoscute, ISO 9001 si ISO 14001.
– Durata de valabilitate lunga a produsului, atat la livrare, cat si la diluare ulterioara.

PREZENTARE FIZICA:
Lichid galben pai, tulbure, cu miros natural; ambalare la flacon 500 mL si bidon 5 L.

COMPOZITIE:
Substanta activa Continut
Amestec de tulpini de Bacillus sub forma de spori 2.00E+8 cfu/g (formulare 1X)
2.00E+9 cfu/g (formulare 10X)

UTILIZARE:
Produsul vizeaza o gama larga de compusi, inclusiv proteine, amidon, celuloza si grasimi, uleiuri si unsori din surse alimentare. Modul de dozare al produsului variaza in functie de urmatoarele criterii: blocaje (frecventa), diametru (mare, mic) si miros (persistenta). Deoarece conditiile de utilizare sunt atat de variate,pentru o utilizare corespunzatoare, in functie de situatia cu care va confruntati, va rugam sa luati legatura cu un reprezentant ECOTECH CHEMICALS.Totusi daca acest lucru nu este posibil va recomandam o dozare de 200 ml la 5 mc (pentru concentratia 1X – flacon de 1 litru) si de 50 ml la 5 mc (pentru concentratia 10X – bidon de 5 litri).Odata inceput procesul de biodegradare,recomandam saptamanal dozare de 40 ml respective 10 ml.
Parametri de activitate:
• Interval de pH: 4.0 – 11.0
• Interval de temperatura: 5 – 50°C.
Durata valabilitate: 24 luni (in ambalaj original, nedesfacut).

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Dimensiuni 17,5 × 12 × 27,5 m
Pret pe

Bucata (tva inclus)

Producator

Ecotech Chemicals

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bioactivator ENZYCAN 10X – 5 litri”